NOS NieuwsAangepast

Podcast De Dag: De Stones van 'Satisfaction' naar 'Angry'

Ze zijn terug, niet van ooit écht weggeweest: maar The Rolling Stones presenteerden gisteren in Londen hun nieuwe album 'Hackney Diamonds'. Op 20 oktober komt het uit. Het is voor het eerst in bijna twintig jaar dat ze met een nieuw album komen met eigen tracks. De eerste single heet 'Angry'. Een album waar ook de inmiddels overleden drummer Charlie Watts nog op te horen is.

Muziekjournalist Jean-Paul Heck was bij de presentatie in Londen en vertelt in de podcast hoe het daar was. En Robin Scherrenburg is groot Stones-fan en voorzitter van de fanclub Forty Licks. Hij vermoedde dat er een nieuw album op komst was, maar wanneer was onduidelijk.

Reageren? Mail dedag@radio1.nl

Je kunt deze aflevering van De Dag hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren.

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl