NOS Nieuws

Twee vermiste zusjes gevonden in Luik: de één dood, de ander ongedeerd

In het Belgische dorp Ougrée, in de provincie Luik, heeft een hardloper het lichaam van een vermist meisje van 14 gevonden. Ze komt uit Anderlecht en werd gevonden langs een bospad onder een grote steen, schrijven Belgische media. Het zou gaan om opzettelijke doodslag.

Het meisje en haar zusje van 2,5 jaar oud werden donderdag als vermist opgegeven. De peuter werd wel in goede gezondheid teruggevonden, in een auto tien kilometer verderop.

"Plots zag ik twee voeten op vijf meter van de weg liggen", zegt de hardloper die het dode meisje vond, schrijft De Morgen. "Ik dacht eerst dat het een etalagepop was. Vreemd dat niemand voor mij gestopt is, want ze lag duidelijk zichtbaar. Ik heb meteen de politie gebeld en daarna mijn moeder."

Het Belgische dagblad meldt verder dat de tiener waarschijnlijk is ingegaan op een uitnodiging van een onbekende man via sociale media om te gaan winkelen. Ze nam ook haar zusje mee. Het lichaam van de man werd een paar kilometer verderop gevonden. Hij heeft waarschijnlijk zelfmoord gepleegd.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl