NOS
NOS Nieuws

Heidi Wulfsen nieuw hoofd NOS Evenementen

Heidi Wulfsen wordt het nieuwe hoofd van NOS Evenementen. De 47-jarige Wulfsen, nu nog chef van de binnenlandredactie bij de NOS, volgt per 1 februari Aletta Oosten op. Die wordt adjunct-hoofdredacteur bij Nieuwsuur.

Wulfsen is al sinds 1996 in dienst bij de NOS, afgezien van een korte onderbreking bij RTV Noord-Holland. Ze werkte onder meer op de parlementaire redactie in Den Haag en bij NOS Actueel, de voorloper van NOS Evenementen. Sinds 2013 is ze chef binnenland.

Wulfsen verheugt zich op haar nieuwe baan. "Als jonge redacteur mocht ik van dichtbij meemaken hoe belangrijk de rol van NOS Evenementen is op momenten die voor Nederland van betekenis zijn", zegt ze. "Ik vind het fantastisch om nu als hoofd Evenementen met de zeer ervaren collega's van de afdeling verder te bouwen aan deze publieke taak: kwalitatief hoogstaande en betekenisvolle producties maken voor een breed publiek."

NOS-directeur Gerard Timmer wijst erop dat Wulfsen voor haar nieuwe functie een "inhoudelijk rijke en uiterst relevante ervaring" meebrengt. "In combinatie met haar niet aflatende energie zullen deze ervaring en haar netwerk van grote waarde zijn voor de betekenis die NOS Evenementen heeft voor de publieke omroep in het algemeen en voor de NOS in het bijzonder."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl