News United
In samenwerking met
Omroep Gelderland
NOS Nieuws

Steekpartij en auto-ongeluk in Nunspeet, twee minderjarigen aangehouden

De politie onderzoekt het verband tussen een steekpartij en een auto-ongeluk gisteravond in Nunspeet. Bij de steekpartij vielen drie gewonden. Twee verdachten van 17 jaar, die niet zijn gewond zijn geraakt, zijn aangehouden.

Agenten kregen een melding van de steekpartij rond 21.30 uur, meldt een woordvoerder van de politie. De drie gewonden zijn met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zijn 17 jaar, de oudste is 20.

Omstanders hielpen de politie met het verlenen van eerste hulp, omdat het oudste slachtoffer er slecht aan toe was. Het is niet duidelijk hoe het nu met de slachtoffers gaat.

Verdachten nog vast

De twee verdachten meldden zich na de steekpartij bij de politie. Zij zitten nog vast. De vijf betrokkenen kenden elkaar, zegt een woordvoerder van de politie tegen Omroep Gelderland.

Rond het moment van de steekpartij was er ook een eenzijdig auto-ongeluk op de Nijverheidsweg in Nunspeet. Drie van de vier inzittenden raakten gewond toen de auto waarin ze zaten tegen een boom botste. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Behalve de auto die van de weg schoot, raakten ook drie geparkeerde auto's zwaar beschadigd. De politie onderzoekt de gebeurtenissen en wil ook weten of er een verband is tussen de twee incidenten. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Advertentie via Ster.nl