ANP
NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: Appie A. mogelijk vrij & Jehova's getuigen weer langs de deuren

In Het Beste uit het Oog gaat het deze week over de inflatie. Steeds meer mensen hebben moeite met rondkomen. Hoogleraar gezondheidsverschillen Maria van den Muijsenbergh ziet de gevolgen daarvan tijdens haar werk als 'straatdokter'. Eén keer in de week helpt ze mensen die bijvoorbeeld hun huis zijn kwijtgeraakt.

Er is veel bezorgdheid bij nabestaanden van de moord op twee jonge supermarktmedewerkers in Oosterbeek in 1990. Dader Appie A. komt na ruim dertig jaar mogelijk vrij. Radiopresentator Marc Adriani maakte een podcast over het drama en vertelt erover.

Ook aandacht voor de Jehova's Getuigen. Voor het eerst in twee jaar gingen zij weer langs de deuren om het woord van God te verkondigen. Ook Michiel den Hertog heeft dat deze week gedaan.

De podcast eindigt met hormonen. In hoeverre beheersen die ons hele doen en laten? Internist en endocrinoloog Max Nieuwdorp praat ons bij.

Deze aflevering van Het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl