NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: Verschrikkelijke beelden uit Oekraïne en sponsors niet naar WK

Afgelopen week speelde ook de oorlog in Oekraïne opnieuw een hoofdrol. De Oekraïense Ira Koval woont al 20 jaar in Nederland en zij deelt haar gevoelens over de verschrikkelijke beelden die vanuit haar vaderland de wereld overgaan.

Verder legt Willemijn van Dolen, hoogleraar marketing aan de Universiteit van Amsterdam, uit waarom een aantal sponsoren ervoor kiest om niet naar het WK in Qatar af te reizen. Dat heeft alles te maken met nieuwe ethiek in de marketingwereld.

Ook vertelt Ineke Huysman over een nieuw boek over Constantijn Huygens. Hij was in de zeventiende eeuw een beroemde dichter, maar hij mag gerust een multitalent genoemd worden. En ten slotte praat Wilfried de Jong met de schrijver van de mooiste Nederlandse liefdeszin. Wie dat is, hoor je in de podcast.

Deze aflevering van het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl