ANP
NOS NieuwsAangepast

Podcast Oog: Max Moszkowicz, Thich Nhat Hanh en Nationale Pindakaasdag

Uiteraard in deze podcast aandacht voor de deze week overleden Max Moszkowicz. Journalist Marcel Haenen schreef een biografie over hem en maakte Nederlands bekendste strafpleiter van dichtbij mee. En deze week overleed ook Thich Nhat Hanh, ook wel de vader van de mindfulness genoemd. Jan Boswijk geeft les in de traditie van de Vietnamese boeddhistische monnik.

Misschien is het u ontgaan, maar afgelopen maandag was het Nationale Pindakaasdag. Culinair journalist Onno Klein liet zijn licht schijnen over het lichtbruine smeersel.

Rudy Plaate is een grootheid op Curaçao, maar hier heeft vrijwel niemand van hem gehoord. Er is een nieuwe documentaire gemaakt over de Curaçaose muzieklegende. En we hadden Lenny Kuhr te gast over haar nieuwe album.

Deze aflevering van het Best uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl