Sergio Ramos bij zijn debuut voor PSG

Ramos debuteert na vier maanden bij PSG, dat Neymar ziet uitvallen

Sergio Ramos (35) heeft eindelijk zijn langverwachte debuut voor Paris Saint-Germain gemaakt. Ramos verruilde Real Madrid aan het einde van het vorige seizoen voor PSG. Maar vanwege blessures moest hij zijn debuut steeds uitstellen. Ramos debuteerde afgelopen week al in de selectie van PSG, maar de Spanjaard mocht niet invallen tegen Manchester City in de Champions League.

Paris Saint-Germain won zondagmiddag bij Saint-Étienne. Eenvoudig ging dat niet. Ángel Di María bracht (in de sneeuw) pas in de slotfase de Parijse ploeg op voorsprong (1-2). Marquinhos bepaalde in de blessuretijd de eindstand op 1-3.

Saint-Étienne speelde de hele tweede helft met tien man na een rode kaart voor Thimothée Kolodziejczak.

Neymar zware blessure

PSG speelde met de complete sterrenaanval: Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé. Neymar moest tien minuten voor tijd naar de kant met ogenschijnlijk een zware enkelblessure. Het leidde tot tranen bij de Braziliaanse aanvaller.

Neymar huilend in de brancard

Georginio Wijnaldum ontbrak bij PSG: hij kampt met een knieblessure. Xavi Simons bleef negentig minuten op de bank.

PSG verstevigde de koppositie door de winst van de Franse Ligue 1. Stade Rennes, de huidige nummer twee, volgt op twaalf punten.