ANP

Het is een aantal weekenden flink onrustig geweest in diverse steden. Lector publiek vertrouwen in veiligheid Marnix Eysink Smeets waarschuwde al voor dit soort situaties.

Bram Vermeulen stopt als buitenlandcorrespondent voor de NOS. Hij vertelt over zijn 20 jaar correspondentschap en over zijn nieuwe uitdagingen.

En is er verschil tussen de natuur in de grote steden? Bioloog Kees Moeliker uit Rotterdam en stadsecoloog Gitty Korsuize uit Utrecht vinden van wel. En Ton de Grote vertelt over zijn fotoboek dat hij maakte over wat hij allemaal in zijn ouderlijk huis aantrof.

Deze aflevering van het Beste uit het Oog kun je hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: Elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

STER reclame