De documentaireserie De kinderen van Ruinerwold won deze week de Gouden Televizier-ring. Jarenlang zonderde vader Gerrit D. zijn jongste zes kinderen af van de buitenwereld. In Met het Oog op Morgen waren twee kinderen van het gezin, Israel en Mar Jan te gast. Door Israel werd het gezin in 2019 ontdekt, en werden zij plots wereldnieuws. Mar Jan ging al eerder het huis uit. In Het Oog vertellen ze waarom ze meewerkten met de film van programmamaker Jessica Villerius.

Verder hoor je in de podcast Arjen Lubach. Hij kwam langs bij de locatie uitzending van het Oog, afgelopen weekend in Groningen. Vanaf februari keert hij dagelijks terug op tv, met zijn nieuwe programma De Avondshow - met Arjen Lubach. Kan hij al iets verklappen over zijn nieuwe show...? Dat hoor je in de podcast.

Je kunt deze aflevering van Het Beste uit het Oog hier beluisteren. Bevalt het? Vergeet je dan niet te abonneren!

Onze podcasts:

De Dag: elke werkdag twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Met het Oog op Morgen: elke dag een overzicht van het nieuws, een blik in de ochtendkranten en het betere journalistieke interview.

De NOS op 3 Tech Podcast: iedere donderdag praten Casper Meijer of Jonna ter Veer en hun gasten je bij over het laatste nieuws uit de wereld van technologie en sociale media.

Het Beste uit het Oog: iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

De Stemming van Vullings en Van der Wulp: elke vrijdag een nieuwe aflevering waarin de politieke week wordt doorgenomen. Gemaakt door NOS en EenVandaag.

Lang verhaal kort: Elke werkdag rond vijven één onderwerp, in 5 minuten. NOS op 3 vertelt je wat je moet weten over een actueel onderwerp om het nieuws erover beter te kunnen volgen.

STER reclame