Lex Immers Pro Shots

Lex Immers heeft zijn contract bij NAC Breda ingeleverd en op 35-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan gezet. De Hagenaar begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag en droeg ook het shirt van Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge.

In de zomer van 2012 vertrok Immers na vijf seizoenen in het eerste van ADO naar Feyenoord. In twee jaar onder Ronald Koeman en een jaar onder Fred Rutten was hij een vaste waarde in Rotterdam. In zijn laatste contractjaar verloor hij onder Giovanni van Bronckhorst zijn basisplek, waarna hij werd verhuurd aan Cardiff City.

Lex Immers namens Feyenoord in 2015 Pro Shots

Na zijn huurperiode kreeg Immers bij Cardiff een vast contract, dat een half jaar later weer werd ontbonden. Ook zijn verblijf bij Club Brugge werd geen succes. Vanwege familieomstandigheden leverde Immers zijn contract in en keerde hij terug op het oude nest bij ADO.

Vorig jaar kwam, ondanks een doorlopend contract, verrassend een einde aan zijn tweede periode bij ADO. Immers verkaste naar NAC Breda, waarmee hij promotie naar de eredivisie misliep. Nu vindt hij het welletjes. Immers speelde in totaal 401 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal, waarin hij 81 keer scoorde.

STER reclame