Hakan Çalhanoglu Pro Shots

Zijn prestaties met de Turkse nationale ploeg op het EK zal de doorslag niet hebben gegeven. Zondag verdween Hakan Çalhanoglu namelijk nog met het schaamrood op de kaken van het Europese podium na de derde nederlaag op rij in groep A.

Een dag later heeft de 27-jarige spelbepaler toch iets te vieren. Çalhanoglu stapt namelijk over van AC Milan naar stadgenoot Internazionale. De kampioen van de Serie A hoeft geen transfersom over te maken naar de rivaal, want de middenvelder weigerde eerder al zijn contract bij AC Milan te verlengen.

"Ik heb een akkoord bereikt met Inter, ik ga weer naar Milaan", zei de middenvelder op de Turkse tv, nadat hij met zijn land was uitgeschakeld op het EK.

Vertrekt ook Donnarumma?

De Turk, geboren in het Duitse Mannheim, speelde vier jaar voor AC Milan. Eerder kwam hij uit voor Karlsruher SC, Hamburger SV en Bayer Leverkusen. Met Milan eindigde hij afgelopen seizoen op de tweede plaats in de Serie A, achter stadgenoot Inter.

Gianluigi Donnarumma en Hakan Çalhanoglu praten bij na Italië - Turkije (3-0). Pro Shots

Hoogstwaarschijnlijk raakt AC Milan ook doelman Gianluigi Donnarumma kwijt. De Italiaanse international, die ook over een aflopend contract beschikt, staat op het punt te tekenen bij Paris Saint-Germain.

STER reclame