Cristiano Ronaldo

Gehavend Juventus raakt verder achterop in jacht op tiende titel op rij

In de Serie A heeft Juventus in een stomvervelend duel twee punten gemorst bij Hellas Verona: 1-1. De achterstand op koploper Internazionale bedraagt inmiddels zeven punten, dus een tiende landstitel op rij raakt steeds verder uit beeld voor 'De Oude Dame'.

Matthijs de Ligt stond in de basis, kreeg ook nog geel, en Cristiano Ronaldo scoorde weer eens.

Inter en Milan komen zondag nog in actie

Maar verder was de wedstrijd tussen de nummers drie en negen van Italië van een onthutsend niveau. Juve kwam voor rust tot niet één fatsoenlijke aanval en de enige kans was voor Hellas Verona: een kopbal van Marco Faraoni werd door keeper Wojciech Szczesny met de hulp van de paal uit het doel gewerkt.

Protesteren

Na rust werd het er niet veel beter op. De spelers bleven vooral over de grond rollen en protesteren bij de arbiter, gevoetbald werd er nauwelijks. Gescoord werd er wel: Ronaldo met een intikker en Antonin Barak met een kopbal.

Szczesny redde daarna een punt voor Juventus, dat flink wat spelers miste tijdens dit duel.