John van den Brom (l) en assistent Dennis Haar

Genk en Van den Brom naderen koploper Club Brugge tot op één punt

Trainer John van den Brom blijft prima presteren met Racing Genk. Door een 4-1 zege in de inhaalwedstrijd tegen KAS Eupen is Genk koploper Club Brugge tot op één punt genaderd.

Van den Brom zag zijn ploeg al in de negende minuut snel op 1-0 komen door een goal van Junya Ito. Vijf minuten later kwam Eupen, de nummer 15 in België, alweer op gelijke hoogte via Stef Peeters.

Daarna was het woord echter aan Paul Onuachu, de topscorer in België. Vlak voor rust zette de Nigeriaanse aanvaller Genk opnieuw op voorsprong, op aangeven van Ito, Vlak na rust maakte hij er vanaf de stip 3-1 van. Een uur later voltooide Onuachu zijn hattrick, opnieuw vanaf de stip.