David Hasselhoff in zijn auto in 2014
NOS NieuwsAangepast

David Hasselhoff veilt zijn auto uit Knight Rider 

David Hasselhoff houdt uitverkoop. De acteur laat 146 items veilen uit zijn privécollectie, waaronder zijn exemplaar van KITT, de auto uit Knight Rider en een rode Baywatch-zwembroek die hij droeg in een klein bijrolletje in een Spongebob-film.

The Hoff veilt de spullen via de site Live Auctioneers. KITT, de geavanceerde pratende Pontiac van hoofdpersoon Michael Knight, moet tussen de 175.000 en 300.000 dollar opleveren. Als de auto voor minstens 25 procent meer dan de oorspronkelijke vraagprijs wordt verkocht, komt Hasselhoff de auto zelf afleveren.

Andere in het oog springend items zijn een wassen replica van David Hasselhoff, die werd gebruikt tijdens een cameo van de Baywatch-ster in The SpongeBob SquarePants Movie in 2004 en de zwembroek die hij toen droeg.

Hasselhoff hoopt dat zijn wassen evenbeeld tussen de 700.000 en 1,5 miljoen dollar opbrengt. De zwembroek, voorzien van Hasselhoffs handtekening, zou zo'n 2500 dollar moeten opleveren.

Bekijk hier de zwembroek en het wassen beeld in actie:

Op Hasselhoffs persoonlijke gezelschap valt uiteraard geen prijs te plakken, maar de acteur doet toch een poging. Hij veilt ook de mogelijkheid om samen met hem te lunchen. Hasselhoff hoopt dat iemand daar tussen de 10.000 en 20.000 dollar voor neerlegt.

De lunch zou dan plaats moeten hebben in de omgeving van Los Angeles. De reis daarnaartoe moet de winnende bieder zelf betalen. Of Hasselhoff vervolgens trakteert op de lunch, is onbekend.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl