Vinicius viert zijn doelpunt voor Real Madrid

Vinicius helpt Real Madrid aan zuinige overwinning, Atlético speelt gelijk

In Spanje heeft Real Madrid in zijn derde competitieduel zijn tweede zege geboekt. De landskampioen won thuis met 1-0 van Real Valladolid.

Net als vorig seizoen, toen Valladolid in Madrid met 1-1 standhield, had Real het lastig. Na een matige eerste helft met amper kansen, brak Vinicius Junior pas na rust na zwak verdedigen de ban.

Luka Modric was daarna het dichtst bij de 2-0, maar de Kroaat schoot hard tegen de paal.

Blessure Hazard

Bij Real ontbrak Eden Hazard. De 29-jarige Belg heeft een spierblessure in zijn rechterbeen opgelopen en kan voorlopig weer even niet voetballen. Sinds Hazard ruim een jaar geleden overkwam van Chelsea, wordt hij geplaagd door blessures.

Een stevig duel tussen Javi Sanchez met Karim Benzema (rechtsonder)

Atlético Madrid kon zijn spetterende opening van het seizoen (een 6-1 overwinning op Granada) geen vervolg geven in de uitwedstrijd tegen Huesca, dat afgelopen seizoen naar La Liga promoveerde: 0-0.

Luis Suárez startte voor het eerst in de basis bij Atlético, maar de spits kwam niet tot grote kansen. De Uruguyaan werd na iets meer dan een uur gewisseld voor Diego Costa.

Luis Suárez

Villarreal herstelde zich van de 4-0-nederlaag van afgelopen zondag bij FC Barcelona. De ploeg van Unai Emery won met 3-1 van Deportivo Alavés.