Moussa Sylla in het shirt van FC Utrecht FC Utrecht

FC Utrecht, Heracles Almelo en Willem II hebben een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. De versterking van de Domstedelingen is de meest opvallende.

Spits Moussa Sylla komt naar Utrecht. De 20-jarige Fransman wordt overgenomen van AS Monaco en tekent voor drie seizoenen in de Domstad met een optie voor nog een jaar.

Met de Monegasken kwam Sylla zes keer in actie in de Champions League en speelde hij 24 competitieduels. "Moussa behoort tot de grootste aanvallende talenten van Frankrijk. Het maakt ons trots dat hij in deze fase van zijn loopbaan voor FC Utrecht heeft gekozen", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam.

Duitse aanvaller voor Willem II

Willem II neemt aanvaller John Yeboah over van VfL Wolsburg. De 20-jarige aanvaller speelde vorig seizoen op huurbasis bij VVV-Venlo, waar de Duitser in achttien duels één keer scoorde.

John Yeboah Willem II

Yeboah tekent voor drie jaar in Tilburg en is direct toegevoegd aan de selectie voor de Europa League-kwalificatiewedstrijd tegen het Luxemburgse Progrès Niederkorn.

Of hij daadwerkelijk speelgerechtigd is om woensdagavond (18.30 uur) in actie te komen moet later vandaag nog blijken.

Aan de vooravond van het seizoen maakten we deze reportage over Willem II. Voor het eerst in vijftien jaar speelt de Tilburgse club weer Europees voetbal.

Europaproof Willem II weet: 'Er staat ons een hele uitdaging te wachten'

Heracles Almelo voegde Mateo Les aan de selectie toe. De verdediger wordt overgenomen van Dinamo Zagreb. De 20-jarige Kroaat tekent een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

STER reclame