Boze Barcelona-fans betreden het terrein rond Camp Nou
NOS Voetbal

Boze supporters FC Barcelona dringen stadion Camp Nou binnen

Rond het stadion van FC Barcelona hebben zich opnieuw boze fans verzameld, die protesteren tegen het mogelijke vertrek van sterspeler Lionel Messi. Net als dinsdagavond keren de supporters zich met spandoeken en gezang vooral tegen voorzitter Josep Maria Bartomeu.

Op beelden op sociale media is te zien dat een deel van de boze aanhang ook het terrein van Camp Nou is binnengedrongen, onder toeziend oog van het beveiligingspersoneel. De politie heeft inmiddels enkele aanhoudingen verricht.

Voorzitter Bartomeu wordt verantwoordelijk gehouden voor het rampzalige seizoen van Barcelona. De prestaties van FC Barcelona zijn ronduit slecht. De ploeg greep dit seizoen naast de Spaanse landstitel en werd in de achtste finale van de Champions League vernederd door Bayern München (8-2).

Trainer Quique Setién werd vervangen door Ronald Koeman, technisch directeur Eric Abidal vertrok. Tot overmaat van ramp maakte Lionel Messi dinsdag bekend dat hij wil vertrekken uit Barcelona.

Spaanse kranten meldden woensdagmiddag dat Messi zich aanstaande zondag wel zal melden bij de eerste training van zijn club.

Opnieuw hebben zich boze Barcelona-fans verzameld bij Camp Nou

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl