Rico Verhoeven
NOS Sport

Verhoeven verdedigt in december wereldtitel, maar is dat tegen Hari?

Vechtorganisatie Glory is bezig om in december "de grootste troef in de geschiedenis van het kickboksen" te realiseren. Een avond waarop zowel Rico Verhoeven, Badr Hari als Jamal Ben Saddik in actie komt.

Wie er tegen wie zal vechten, dat is nog niet duidelijk. De spanning wordt - traditiegetrouw in het kickboksen - langzaam opgebouwd. Wel is duidelijk dat Verhoeven die avond zijn wereldtitel in het zwaargewicht zal verdedigen en dat dat live op televisie zal worden uitgezonden.

Saddik is wereldtitelgevecht beloofd

Ben Saddik is een wereldtitelgevecht beloofd door Glory, maar iedereen kijkt vooral uit naar een derde gevecht tussen de nationale bekendheden Verhoeven en Hari. De twee vorige ontmoetingen eindigden beide in mineur vanwege blessures bij Hari.

Bekijk hieronder een reportage over het gevecht tussen Verhoeven en Hari vorig jaar december.

Bekijk de bewogen titelstrijd Verhoeven-Hari en alles daaromheen

De komende weken zal Glory bekendmaken waar en op welke datum de vechtavond zal plaatsvinden. En vooral wie er tegenover elkaar in de ring zullen staan. "We zijn nog in de planfase, omdat we publiek aanwezig willen hebben en de coronavoorschriften in orde moeten zijn."

Verhoeven en Hari volop in training

Wie er ook tegen wie gaat vechten, op sociale media is in ieder geval te zien dat Verhoeven en Hari weer volop in training zijn.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl