Maurits Hendriks ANP

Een groot deel van de sportwereld ligt de komende periode volledig stil door het coronavirus. Wat betekent dat voor alle evenementen? Daar gaat het vandaag vooral over in onze sportuitzendingen.

De sportmarketeers Frank van den Wall Bake en Marcel Beerthuizen lieten zich al uit over de economische effecten op de sport en voetbalvakbond VVCS sprak zich al uit tegen het doorgaan van het EK voetbal in juni. Maar wat vinden de hoofdrolspelers ervan?

Hendriks, Lammers en Grol in de studio

Maurits Hendriks (technisch directeur NOC*NSF), Jan Lammers (sportief directeur Grand Prix van Zandvoort), Henk Grol (judoka), Ellen van Langen (organisator van diverse atletiekevenementen) en Stef Clement (wieleranalyticus) vertellen tussen 19.00 en 19.55 uur in Studio Sport over de gevolgen van de pandemie. De uitzending is te bekijken op NPO 1. NOS.nl en de NOS-app.

Geen Studio Voetbal

In verband met de coronacrisis en de extra uitzendingen rond de aangescherpte maatregelen die de regering vandaag heeft afgekondigd, komt de uitzending van Studio Voetbal te vervallen.

De sportuitzendingen van zondag 15 maart

14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
16.00 uur Terugblik schaatsen en shorttrack NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.24 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame