Steven Bergwijn komt mogelijk de rest van het seizoen niet meer in actie Pro Shots

Er lijkt dit seizoen een vloek te rusten op de aanvallers van het Nederlands elftal. Na de blessures van Memphis Depay en Donyell Malen heeft het er alle schijn van dat ook Steven Bergwijn voor lange tijd is uitgeschakeld. De aanvaller van Tottenham Hotspur kampt met een forse blessure aan de linkerenkel.

Tottenham-coach José Mourinho liet maandagavond, op de persconferentie voor het Champions League-duel met RB Leipzig, weten dat de 22-jarige aanvaller dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie kan komen.

De website van Tottenham Hotspur omschrijft de blessure van Bergwijn als een "aanzienlijke verstuiking". Het is nog onduidelijk hoelang hij exact is uitgeschakeld. De Londense club kent dit seizoen de nodige fysieke malheur. Zo ontbreken de aanvallers Harry Kane en Son Heung-min al geruime tijd vanwege blessures.

Bergwijn, die in de winterstop voor ongeveer 30 miljoen euro van PSV naar Tottenham verhuisde, raakte afgelopen zondag geblesseerd tijdens de competitiewedstrijd van Tottenham tegen Burnley (1-1).

STER reclame