Een nagenoeg leeg San Siro AFP

Internazionale heeft in een leeg Stadio Giuseppe Meazza ook de tweede wedstrijd in de Europa League tegen Loedogorets gewonnen. In Milaan werden de Bulgaren met 2-1 verslagen. In verband met de uitbraak van het coronavirus in de regio was er geen publiek bij het duel.

De Bulgaarse club kon even dromen van een stunt, toen Cauly Oliveira Souza voor de 0-1 zorgde. Maar Cristiano Biraghi maakte gelijk en Romelu Lukaku zette de nummer drie van de Serie A nog voor de pauze op voorsprong. De Italianen hadden in Bulgarije al met 2-0 gewonnen.

Stefan de Vrij behoorde niet tot de selectie van Inter. De Nederlandse verdediger kreeg rust met het oog op de komende wedstrijd tegen Juventus.

Spelers van Loedogorets met mondkapjes in de bus AFP

Die topper in de Italiaanse competitie wordt zondag definitief zonder publiek gespeeld. In het komende weekend worden vijf wedstrijden uit de Serie A achter gesloten deuren gespeeld, wegens de uitbraak van het coronavirus in de betreffende regio's.

De andere vier duels zijn Udinese-Fiorentina, AC Milan-Genoa, Parma-SPAL en Sassuolo-Brescia. Het afgelopen weekeinde werden in de Italiaanse competitie meerdere wedstrijden afgelast vanwege de uitbraak van het coronavirus.

STER reclame