ANP
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Een bezoekje aan de tandarts. Zo wordt een uitwedstrijd bij Getafe, de nummer drie van de Spaanse Primera División, dit seizoen beschreven. Vanavond om 18.55 uur gaat de de Spaanse stuntploeg in de knock-outfase van de Europa League op zoek naar gaatjes bij Ajax.

Blijft de ploeg van trainer Erik ten Hag overeind in de voorstad van Madrid? Ook AZ gaat proberen de laatste zestien van de Europa League te bereiken. LASK Linz, eerder dit seizoen bedwinger van PSV, is om 21.00 uur de tegenstander in Alkmaar.

Beide wedstrijden zijn te volgen via een liveblog in de NOS-app en op NOS.nl en rechtstreeks in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Samenvattingen zijn te zien in het late NOS Journaal (NPO 1, 23.30 uur).

ANP
Schaatsers onderweg na de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee

Eerder op de dag binden de marathonschaatsers de ijzers onder voor de vierde Grand Prix-wedstrijd op natuurijs. Plaats van handeling is het Zweedse Lulea, waar geschaatst zal worden op de Botnische Golf.

Beelden van de wedstrijden bij de mannen (100 kilometer) en de vrouwen (80 kilometer) zijn te zien in het Sportjournaal (NPO 1, 18.45 uur) en op NOS.nl en in de app.

Uitzendingen

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
18.55 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.30 uur Sport in late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl