Esmee Visser ANP

Vanaf vandaag wordt er gedurende vier dagen gestreden om titels bij de wereldkampioenschappen afstanden in Salt Lake City. Verder is er aandacht voor tennis bij het ABN Amro-toernooi en de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi.

Op het snelste ijs ter wereld gaan de schaatsers op jacht naar wereldtitels en -records. Vanavond komen de vrouwen in actie op de drie kilometer en rijden de mannen de vijf kilometer. De avond wordt afgesloten door de teamsprinters (mannen en vrouwen).

Het schaatsprogramma van donderdag in Salt Lake City NOS/ANP

Het schaatsen is op allerlei manieren te volgen bij de NOS. Vanaf 20.25 uur zijn de ritten live te zien op NPO 3 en op NOS.nl en in de NOS-app. Ook bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 is er volop aandacht voor het schaatsen.

Bekervoetbal

Welke voetbalclub plaatst zich in navolging van Ajax en NAC voor de halve finales van de KNVB-beker? Go Ahead Eagles neemt het in eigen huis op tegen FC Utrecht en Heerenveen krijgt Feyenoord op bezoek.

De wedstrijden zijn te volgen in ons liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Flitsen van de duels zijn te horen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. In het Late Journaal op NPO 1 zijn beelden te zien van de duels.

Tennis

Het is de vierde dag van het ABN Amro-toernooi in Rotterdam. Onder anderen publiekslievelingen Stefanos Tsitsipas en Gaël Monfils komen vandaag in actie.

De avondpartij om 19.30 uur is live te zien op NOS.nl en de NOS-app. Het wordt een Frans onderonsje tussen Monfils en Gilles Simon.

Uitzendingen donderdag 13 februari

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
19.30 uur ABN Amro-toernooi: Monfils-Simon NOS.nl en NOS-app
20.25 uur Schaatsen: WK Afstanden in Salt Lake City NPO 3, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.30 uur Sport in Late Journaal NPO 1

STER reclame