Naci Unuvar na zijn doelpunt tegen Spakenburg
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

De eerste kwartfinales van de KNVB-beker staan vandaag op het programma. Daarnaast is er ook aandacht voor tennis en schaatsen.

Om 18.30 uur wordt er in het AFAS Stadion afgetrapt bij AZ-NAC. De laatste zeven ontmoetingen tussen beide clubs, allemaal in de eredivisie, werden gewonnen door de Alkmaarders. De laatste uitoverwinning van NAC op AZ dateert van 24 februari 2013.

Flitsen van deze wedstrijd komen voorbij in de lopende programmering van NPO Radio 1.

Bekerhouder Ajax tegen Vitesse

Later op de avond strijden Vitesse en Ajax om een halvefinaleplaats in het bekertoernooi. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in Arnhem. Langs de Lijn En Omstreken (NPO Radio 1) doet live verslag van deze wedstrijd.

Beide kwartfinalewedstrijden zijn te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. De samenvattingen zijn te zien in het late Journaal (23.30 uur, NPO 1).

Robin Haase

We zijn aanbeland bij de derde dag van het ABN Amro-toernooi.

Robin Haase neemt het in de eerste ronde op tegen de Belg David Goffin. Het is de eerste wedstrijd na de 11.30 uur-partij, dus wanneer Haase de baan op gaat is nog niet zeker. Wat wel zeker is, is dat deze wedstrijd live te zien is op NOS.nl en in de NOS-app.

Samenvattingen van de tenniswedstrijden in Ahoy zijn te zien in het Sportjournaal van 18.45 uur en in het late Journaal van 23.30 uur. De wedstrijd van 19.30 uur (Medvedev-Pospisil) uur is ook via een stream live te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

Vooruitblik WK afstanden

Dit weekend staan de WK afstanden op het programma voor de schaatsers. In het Sportjournaal van 18.45 uur blikken we alvast vooruit met Esmee Visser, die een aanval wil doen op het wereldrecord op de 3 en 5 kilometer.

Uitzendingen

Nog onbekend ABN Amro-toernooi: Haase-Goffin NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
19.30 uur ABN Amro-toernooi: Medvedev-Pospisil NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.30 uur Sport in late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl