Haris Vuckic
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

De dinsdag biedt - in deze week met bekervoetbal - onverwacht ook actie in de eredivisie. Daarnaast is er aandacht voor schaatsen, tennis en toch ook al voor het toernooi om de KNVB-beker.

De storm die over Nederland raasde, stond zondag competitievoetbal in de weg. Twee van de afgelaste eredivisiewedstrijden worden vanavond ingehaald: FC Emmen-FC Twente (aftrap 18.30 uur) en Sparta-ADO Den Haag (20.45 uur).

De ontwikkelingen in beide duels zijn te volgen in het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app, terwijl vanaf 20.30 uur ook Langs de Lijn En Omstreken (NPO Radio 1) z'n pijlen richt op de twee confrontaties in de onderste helft van de ranglijst. De samenvattingen zijn te zien in een ingelaste Studio Sport-uitzending om 22.40 uur op NPO 3.

Vitesse

De kwartfinales in het toernooi om de KNVB-beker werpen ondertussen ook hun schaduw vooruit. Morgen krijgt Vitesse bekerhouder Ajax op bezoek. Hoe ze daar in Arnhem naartoe leven is te zien in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en te horen in Langs de Lijn En Omstreken.

Vitesse-doelman Remko Pasveer tijdens de training

Ook blikken we vooruit naar de WK afstanden voor de schaatsers, die donderdag in Salt Lake City beginnen.

ABN Amro-toernooi

Getennist wordt er in Rotterdam, waar het ABN Amro-toernooi zijn tweede dag beleeft. De avondpartij is live te zien via een stream op NOS.nl en in de NOS-app. Om 19.30 uur speelt de als tweede geplaatste Stefanos Tsitsipas tegen Hubert Hurkacz.

Aansluitend volgt de partij van de Nederlander Tallon Griekspoor tegen de Serviër Filip Krajinovic.

Op televisie volgt een korte samenvatting in het late Journaal van 23.35 uur.

Uitzendingen

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
19.30 uur ABN Amro-toernooi: live-partij NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.35 uur Sport in late Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl