Suzanne Schulting rijdt vandaag de 500 en 1.500 meter in Dresden
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

In de sportuitzendingen van de NOS draait het vandaag vooral om shorttrack, judo en basketbal. Op het programma staan onder andere wereldbekerwedstrijden shorttrack in Dresden, het grandslamtoernooi judo in Parijs en de basketbalwedstrijd Donar - Den Helder.

Vanaf 13.10 uur begint in het Duitse Dresden de laatste dag van de wereldbekerwedstrijden shorttrack. De kwartfinales, halve finales en finales van de 500, 1.500 meter en de relay zijn rechtstreeks te zien in de uitzending van Studio Sport op NPO 1, via NOS.nl en in de NOS-app.

In die uitzending ook aandacht voor het grandslamtoernooi judo in Parijs. Namens Nederland komen twaalf judoka's (onder anderen Noël van 't End, Henk Grol, Sanne van Dijke en Tessie Savelkouls) op de tatami. De finales beginnen vanaf 16.45 uur.

Geen eredivisie

Er zou ook gevoetbald worden vandaag in de eredivisie, maar de duels van vandaag gaan niet door in verband met storm Ciara. Wanneer Utrecht-Ajax, AZ-Feyenoord, Sparta-ADO en Emmen-Twente worden ingehaald is nog niet bekend.

Studio Voetbal is er wel, vanaf 22.10 uur op NPO 1. Daarin bespreekt presentator Sjoerd van Ramshorst met oud-voetballers Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart, Theo Janssen en voetbaljournalist Kees Jansma het afgelopen voetbalweekend.

Tennis

Naast shorttrack en judo is er in de Studio Sport-uitzending van 19.00 uur op NPO 1 ook nog aandacht voor tennis (reportage over het ABN Amro-tennistoernooi).

De uitzendingen van zondag 9 februari

Tijd Wat? Waar?
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.10 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl