Julian Nagelsmann
NOS VoetbalAangepast

Oud-Groningen-speler pijnigt Leipzig, Haaland kan Dortmund niet redden

Het gaat RB Leipzig even niet voor de wind. De ploeg van coach Julian Nagelsmann moest zaterdag de koppositie in de Bundesliga aan Bayern München afstaan en is nu ook uitgeschakeld in de DFB-Pokal.

Ook Borussia Dortmund vloog uit het bekertoernooi, ondanks oplevingen van het Noorse wonderkind Erling Haaland.

Erling Haaland is boos op een speler van Werder Bremen, Davy Klaassen probeert hem te kalmeren

Leipzig ging dinsdagavond in de achtste finales op bezoek bij Eintracht Frankfurt met 3-1 onderuit. Voor de competitie werd er onlangs ook al met 2-0 verloren.

Twee goals oud-Groningen-speler

Filip Kostic, de Servische oud-speler van FC Groningen, maakte twee goals voor Frankfurt. André Silva zette Frankfurt uit een penalty op 1-0 en Dani Olmo deed tussendoor met de 2-1 wat terug voor Leipzig.

Filip Kostic viert op typische wijze zijn treffer tegen Leipzig

Dit weekend wordt opnieuw belangrijk voor Leipzig, want zondag wacht een uitduel met Bayern München. Leipzig moet winnen om weer koploper in de Bundesliga te worden.

Borussia Dortmund is de nummer drie van Duitsland, maar kwam op bezoek bij het Werder Bremen van Davy Klaassen van een koude kermis thuis. Er werd met 3-2 verloren.

De 19-jarige Haaland kwam als invaller in de ploeg, scoorde weer (zijn achtste goal voor Dortmund in 153 minuten) en was in blessuretijd met een kopbal nog dicht bij de gelijkmaker ook.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl