In september publiceerde de politie een tekening van hoe de vrouw er bij leven vermoedelijk uitzag Politie

Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de identiteit van de onbekende vrouw die in juni dood werd gevonden bij Westdorpe, op de grens met België.

Het lichaam van de vrouw werd gevonden in een weiland. Ze had geen kleding aan, geen sieraden om en geen tatoeages of andere herkenningspunten waardoor haar identiteit achterhaald kan worden. Volgens de politie is ze doodgeschoten. Naast haar lichaam lag een vuilniszak met Frans opschrift.

In de zaak zijn zo'n 500 tips binnengekomen. Maar de gouden tip ziet er niet tussen en de politie weet ruim zeven maanden na de vondst nog altijd niet wie de vrouw is. Er is daarom besloten om een beloning uit te loven. De politie heeft de uitloving ook in het Frans, Duits en Engels verspreid. De vrouw is in augustus begraven in een naamloos graf in Terneuzen, schrijft Omroep Zeeland.

De vindplaats van de vrouw bij de Nederlands-Belgische grens bij Westdorpe NOS

Ook ligt er 20.000 euro beloning klaar voor de tip die leidt naar de oplossing van de moord op Augustine Nyantakyi. De 37-jarige geboren Ghanees werd in januari 2015 met automatische wapens doodgeschoten op de buitentrap van een flat in Amsterdam-Osdorp.

Nyantakyi had volgens de politie niets te maken met misdaad. Waarschijnlijk is hij aangezien voor een crimineel, omdat er in die periode in de Amsterdamse flat mensen woonden met een criminele achtergrond.

Augustine Nyantakyi Politie

STER reclame