Suzanne Schulting schreeuwt het uit EPA

Het weekend wordt afgesloten met opnieuw een volle sportdag. De prijzen bij de EK shorttrack en de NK allround en sprint worden verdeeld onder de schaatsers, Ajax en PSV komen in actie, er is paardensport vanuit Amsterdam en er is veldrijden in Hoogerheide.

We beginnen op het ijs. Vanaf 11.30 uur zijn de allrounders aan de beurt in Thialf. Dat is live te zien op onze stream op de site en in de app. Daarna is het de beurt aan de sprinters.

Titelprolongatie Schulting?

In Hongarije strijden de shorttrackers om Europese titels. Suzanne Schulting won zaterdag de 1.500 en 500 meter en plaatste zich met de vrouwenploeg voor de finale van de relay.

Bij de mannen deed Itzhak de Laat van zich spreken. Hij won op de 1.500 meter zijn eerste EK-medaille ooit en is de verrassende nummer drie van het klassement. Hij maakt ook deel uit van de mannenploeg, die net als de vrouwen vanmiddag de finale van de relay rijden.

Het programma daar begint om 14.02 uur en is live te volgen in onze televisie-uitzending op NPO 1 en via de site en de app.

NOS

Vanaf 15.00 uur hebben we ook een livestream lopen van de wereldbeker veldrijden in Hoogerheide, waar Mathieu van der Poel voor eigen publiek aan de start staat. Het is voor hem de laatste test voor het WK op 2 februari.

Om 15.15 uur begint de stream van het paardensportevenement Jumping Amsterdam.

Ajax en PSV

In de eredivisie komen onder meer Ajax en PSV in actie. De wedstrijden zijn live te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via ons liveblog op de site en app.

Uitslagen en programma in de 20ste speelronde van de eredivisie NOS

De samenvattingen zijn vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en via de NOS-app in Studio Sport.

Ernest Faber in Studio Voetbal

De coach van het dolende PSV, Ernest Faber, is in de avond te gast in Studio Voetbal. Ook Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en Kees Jansma schuiven aan.

De uitzendingen van zondag

11.30 uur NK allround/sprint NOS.nl en NOS-app
13.12 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
15.00 uur WB veldrijden: Hoogerheide NOS.nl en NOS-app
15.15 uur Paardensport: Jumping Amsterdam NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.15 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame