Ajax-trainer Erik ten Hag krijgt vandaag Sparta Rotterdam op bezoek ProShots

Het is een volle sportzondag bij de NOS. Onder meer de eredivisie, de laatste groepswedstrijd van de waterpolosters bij de EK en een wereldbekerwedstrijd veldrijden komen voorbij.

In de eerste speelronde van de eredivisie van 2020 staan er nog vier wedstrijden op het programma. PSV gaat op bezoek bij VVV-Venlo, Ajax ontvangt Sparta Rotterdam, FC Emmen neemt het op tegen Heracles Almelo en ADO Den Haag speelt tegen RKC Waalwijk.

Alle wedstrijden zijn te volgen via het liveblog op NOS.nl, in de NOS-app en via Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen zijn vanaf 19.00 uur te zien in Studio Sport op NPO 1.

In Studio Voetbal (vanaf 22.45 uur op NPO 1) blikken oud-voetballers Pierre van Hooijdonk, Rafael van der Vaart en voetbalcommentator Arno Vermeulen samen met presentator Sjoerd van Ramshorst terug op het voetbalweekend.

In Langs de Lijn (vanaf 14.00 uur op NPO Radio 1) schuift vanaf 17.00 uur Wilco van Schaik aan, algemeen directeur van NEC, om te praten over de positie van algemeen directeuren in het betaald voetbal.

Laatste groepswedstrijd waterpolosters

De Nederlandse waterpolosters spelen vandaag de laatste groepswedstrijd tegen Spanje op de EK waterpolo in Boedapest. De vrouwen zijn al verzekerd van een plekje in de kwartfinales en hebben aan een gelijkspel genoeg voor de groepswinst.

Brigitte Sleeking legt aan op de EK waterpolo Orange Pictures

De wedstrijd begint om 16.00 uur en is rechtstreeks te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app. Ook in Studio Sport (vanaf 18.10 uur op NPO 1) aandacht voor het waterpolo.

Wereldbeker veldrijden

Verder staat de laatste wereldbekerwedstrijd veldrijden van dit seizoen op het programma. In het Franse Nommay verschijnen de vrouwen om 13.30 aan de start, om 15.00 uur is het de beurt aan de mannen. Beide wedstrijden zijn live te zien op NPO 1, via NOS.nl en in de NOS-app.

Ook voor de Formule 1-liefhebbers heeft de NOS nog iets moois in de aanbieding vandaag. Andere Tijden Sport is in de geschiedenis gedoken van het circuit op Zandvoort. De uitzending begint om 22.05 op NPO 1 en is ook te volgen op NOS.nl en in de NOS-app.

De uitzendingen van zondag 19 januari

11.00 uur Liveblog eredivisie: speelronde 19 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport: o.a. veldrijden en eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
13.30 uur Wereldbeker veldrijden (v): Nommay NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
15.00 uur Wereldbeker veldrijden (m): Nommay NOS.nl en NOS-app
16.00 uur EK waterpolo: Nederland-Spanje (v) NOS.nl en NOS-app
18.00 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.05 uur Andere Tijden Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.45 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

STER reclame