Erik ten Hag
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

De eredivisie ontwaakt uit zijn winterslaap. In Zwolle beginnen PEC en FC Utrecht om 20.00 uur aan de negentiende speelronde. De wedstrijd is te volgen via een liveblog op NOS.nl en flitsen op NPO Radio 1. Een samenvatting is te zien in Eredivisie op vrijdag om 22.14 uur op NPO 1.

Waterpolosters tegen Frankrijk

De Nederlandse waterpolosters hebben zich op het EK in Boedapest al verzekerd van een plek in de kwartfinales, maar moeten nog twee groepswedstrijden spelen. Vanmiddag om 13.00 uur is Frankrijk de tegenstander.

De wedstrijd is live te zien op NOS.nl en in de NOS-app met commentaar van Erik van Dijk en oud-international Iefke van Belkum.

Brigitte Sleeking legt aan

In Eredivisie op vrijdag en ook in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) blikken we ook vooruit op de andere wedstrijden van het weekeinde. Koploper Ajax neemt het zondag op tegen Sparta. Trainer Erik ten Hag komt aan het woord, net als aanwinst Ryan Babel.

Nummer twee AZ speelt zaterdagavond tegen Willem II. De Alkmaarders hebben zich versterkt met Ramon Leeuwin. Verslaggever Jeroen Stekelenburg gaat langs bij de ervaren verdediger.

Alle ontwikkelingen rond de herstart van de eredivisie zijn de hele dag te volgen in het liveblog Warming-Up op NOS.nl en in de NOS-app.

Nieuwe aflevering Wintersquad

Aan het begin van de middag verschijnt ook de zesde aflevering van de Wintersquad online op de YouTube-pagina van NOS Sport. In deze serie volgen we acht wintersporters tijdens hun seizoen, met vandaag schaatsster Antoinette de Jong en kunstrijdster Niki Wories.

De sport van vrijdag

13.00 uur EK waterpolo: Nederland-Frankrijk (v) NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.25 uur Sport in NOS Journaal NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl