ANP

Vier jaar geleden in Rio de Janeiro grepen de Nederlandse volleybalsters net naast een medaille. Vandaag begint de beslissende week met de laatste kans op plaatsing voor de Olympische Spelen in Tokio.

Om 19.30 uur is Azerbeidzjan de eerste tegenstander bij het olympisch kwalificatietoernooi in Apeldoorn. De Nederlandse vrouwen zijn deze week favoriet om het laatste Europese ticket voor de Spelen te bemachtigen.

De wedstrijd tegen Azerbeidzjan is vanaf 19.30 te volgen via een livestream op onze website en via de NOS-app.

Volleyballers moeten op OKT buigen voor Servië Deze video is alleen in Nederland te bekijken.

De Nederlandse mannen hebben maandag hun eerste wedstrijd al gespeeld en gingen met 3-0 onderuit tegen Servië. Vandaag nemen ze het op tegen Bulgarije, op papier de zwakste tegenstander in de poule.

Trainingskampen in Qatar en Spanje

Verslaggever Joep Schreuder is vandaag in Qatar aanwezig bij de trainingskampen van Ajax en PSV en spreekt met plaatsvervangend ambassadeur Tiest Sondaal. Ragnar Niemeijer is in Spanje bij PEC Zwolle.

In Langs de Lijn is vanaf 22.00 Michel Mulder aanwezig, die maandag aangaf een punt achter zijn schaatscarrière te zetten. Ook wordt in deze uitzending vooruitgeblikt op de cruciale maanden voor de Nederlandse waterpoloërs, die volgende week beginnen met het EK en in maart het OKT op het programma hebben staan.

Uitzendingen 7 januari

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
19.30 uur Volleybal: Nederland-Azerbeidzjan (v) NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
23.30 uur Sport in NOS Journaal NPO 1
23.55 uur Studio Sport Extra NPO 1

STER reclame