AFP
NOS Wielrennen

De sport van Tweede Kerstdag bij de NOS

Een lekkere wandeling, uitgebreid dineren, binnen bij de open haard zitten. Veldrijders als Mathieu van der Poel en Marianne Vos moeten er niets van weten op Tweede Kerstdag.

Zij rijden in het Belgische Heusden-Zolder de zevende wereldbekerwedstrijd van het seizoen. De vrouwen starten om 13.30 uur en de mannen om 15.00 uur. Beide wedstrijden zijn live te zien op NOS.nl en in de NOS-app met commentaar van Thijs Niet.

Rivkah tackelt Harrie Lavreysen

NOS-presentatrice Rivkah op het Veld tackelt op ons YouTube-kanaal Harrie Lavreysen, meervoudig wereldkampioen baanwielrennen.

NOS
Wereldkampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen leert op ons YouTube-kanaal sushi maken

Het tweetal kijkt terug op afgelopen sportjaar, waarin Lavreysen op de WK een bijzondere sprintfinale tegen vriend en kamergenoot Jeffrey Hoogland reed.

En hij blikt vooruit op 2020, waarin de Olympische Spelen lonken. Lavreysen proeft alvast van de Japanse (eet)cultuur - de Spelen zijn in Tokio - via een cursus sushi maken.

Boxing Day

Maar er is nog meer sport. Het is Boxing Day in Engeland en traditiegetrouw wordt er dan gevoetbald. Maar niet alleen in de Premier League staat er een volledig programma op de rol, ook in de Belgische Eerste Klasse is dat het geval.

Verslagen van die wedstrijden zijn kort na afloop te lezen op NOS.nl en in de NOS-app.

Uitzendingen Tweede Kerstdag

9.00 uur Rivkah tackelt Harrie Lavreysen YouTube-kanaal NOS Sport
13.30 uur Veldrijden: wereldbeker Heusden-Zolder (v) NOS.nl en NOS-app
15.00 uur Veldrijden: wereldbeker Heusden-Zolder (m) NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl