Onderzoek bij de uitgebrande auto op de A4
NOS NieuwsAangepast

Dode bij aanrijding A4, snelweg na lang onderzoek weer open

Bij een aanrijding vannacht op de snelweg A4 is een dode gevallen. Het gaat om de passagier van een personenauto die op de voorstoel zat. De 33-jarige bestuurder uit Rotterdam raakte gewond en is aangehouden. De weg tussen Burgerveen en Hoogmade was langdurig afgesloten, maar is in de loop van de middag weer opengesteld.

De politie kreeg rond 03.30 uur vannacht een melding over een auto die in brand stond op de A4. Toen de politie er aankwam, was de auto al uitgebrand. Hulpdiensten konden niets meer doen voor het slachtoffer. Wie hij of zij is, is onduidelijk, meldt Omroep West. Dat wordt onderzocht.

Nauwkeurig sporenonderzoek

"Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden, is ook nog niet duidelijk", zegt de politie. De bestuurder van het voertuig wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het ongeval. Hij kon tot nu toe niet worden gehoord omdat hij in het ziekenhuis ligt. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Om meer duidelijkheid te krijgen werd tot 14.00 uur vanmiddag sporenonderzoek gedaan. Dat gebeurde uiterst nauwkeurig: "We willen precies bekijken wat er aan de hand is geweest", zegt de politie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl