Frank Kramer in 1981, in het decor van zijn toenmalige Frank Kramer Show
NOS Voetbal

De sport van donderdag bij de NOS

Terwijl de confetti en de lege glazen na het Sportgala worden opgeruimd en de smokings en jurken naar de stomerij gaan, breekt een nieuwe sportdag aan.

Zo wordt de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi afgesloten met twee wedstrijden. Om 18.30 uur is de aftrap van FC Groningen-FC Utrecht, om 20.45 uur staan SC Cambuur en Feyenoord tegenover elkaar.

Beide duels zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app. Op NPO Radio 1 zijn flitsen in de lopende programmering en vanaf 20.30 uur in Langs de Lijn En Omstreken.

Frank Kramer en SkateKeet

Vanaf 21.00 uur is de kleurrijke oud-voetballer, -commentator, -presentator en -'zanger' Frank Kramer te gast in Langs de Lijn En Omstreken, samen met Philip Kooke. De NOS-commentator schreef een boek over Kramer: 'Eeuwig op de vlucht'.

Op het NOS Sport-kanaal op YouTube verschijnt deze ochtend het eerste deel van de eindejaarseditie van Rivkah Tackelt. Daarin gaat Rivkah op het Veld net even andere dingen doen met sporters. In deel 1 is skateboardster Keet Oldenbeuving te gast. 'SkateKeet' werd gisteravond op het Sportgala in het zonnetje gezet als Talent van het Jaar.

Uitzendingen donderdag

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Liveblog KNVB-beker NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl