De teamsprint zal in een verjongde samenstelling aantreden.
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Op deze zaterdag staat er weer veel sport op het programma. Er wordt gevoetbald, geschaatst, gezwommen en ook de darters komen weer in actie. Daarnaast zijn de handbalsters in voorbereiding op de WK-finale van morgen tegen Spanje.

De dag begint in alle vroegte met het schaatsen. In Nagano staan wereldbekerwedstrijden op het programma. De 500 meter (m), 1.000 meter (v), 3.000 meter (v) en de teamachtervolging voor mannen worden afgewerkt. Alle afstanden zijn vanaf 08.00 uur live te zien via een stream op NOS.nl en in de NOS-app. De samenvattingen van de wedstrijden volgen in de uitzending van Studio Sport om 17.00 uur.

In de eredivisie staan vanavond vier wedstrijden op de rol. FC Groningen-trainer Danny Buijs keert terug in Den Haag waar hij drie jaar onder contract stond. De wedstrijd tussen Groningen en ADO is live te volgen bij Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app, net als de drie andere duels van vanavond: VVV-PEC Zwolle, Fortuna Sittard-RKC, FC Twente-Vitesse. De samenvattingen volgen in Studio Sport Eredivisie om 22.30 uur.

Darten, schaatsen en zwemmen

In Londen begint darter Raymond van Barneveld aan zijn laatste toernooi. De Hagenaar begint in 'Ally Pally' in de avondsessie tegen Darin Young. In de middagsessie speelt Jermaine Wattimena tegen de Brit Luke Humphries. Zowel in Langs de Lijn als in de late uitzending van Studio Sport wordt aandacht besteedt aan het dartstoernooi.

De uitzending van Langs de Lijn besteedt naast het darten en de eredivisie ook aandacht aan de KPN Marathon Cup (marathonschaatsen) en de Swim Cup in Amsterdam (langebaanzwemmen).

Raymond van Barneveld begint aan zijn laatste toernooi

Uitzendingen op zaterdag

08.05 uur Livestream: wereldbeker schaatsen NOS.nl en NOS-app
17.00 uur Studio Sport: schaatsen (samenvattingen) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
18.30 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal met o.a. WK handbal en alpineskiën NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.26 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.23 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl