Marcus Rashford baalt van het gelijkspel met Sheffield United

Manchester United denkt met schrik vrij te komen, maar verspeelt alsnog punten

Manchester United is er niet in geslaagd de vijfde plaats in de Premier League te veroveren. Na een 2-0 achterstand bij het gepromoveerde Sheffield United, werd er uiteindelijk met 3-3 gelijkgespeeld.

Het sterk presterende Sheffield blijft dankzij het punt zesde in de Premier League, Manchester United staat negende.

Op Bramall Lane bezorgden John Fleck (rebound) en Lys Mousset (schot van afstand) de thuisploeg een 2-0 voorsprong. In een tijdsbestek van zeven minuten draaide United de wedstrijd helemaal om.

De jonkies Brandon Williams (19), Mason Greenwood (18) en Marcus Rashford wisten allemaal het net te vinden. Williams deed dat met een fraaie volley, invaller Greenwood met een intikker en Rashford rondde een vlotte aanval koeltjes af.

Tot aan de negentigste minuut mocht United ruiken aan een 3-2 zege, maar Oliver McBurnie wist tijdens het slotoffensief van Sheffield alsnog de 3-3 te maken.