NOS Voetbal

Bergwijn is weer fit: 'Heerlijk als je zo terug kan komen'

Bergwijn is weer fit: 'Heerlijk als je zo terug kan komen'

"Ik kan het niet beschrijven. Je wilt wat doen, maar je kan niks. Ik ben blij dat ik weer terug ben", aldus Steven Bergwijn na zijn eerste optreden in het PSV-shirt sinds zijn hamstringblessure.

Met twee doelpunten in de 2-1 zege op sc Heerenveen drukte Bergwijn meteen zijn stempel. "Ik ben er even uit geweest en dan is het heerlijk als je zo terug kan komen."

Na ruim een uur werd hij naar de kant gehaald. "Het gaat goed, ik ben pijnvrij. Ik had al met de trainer besproken dat ik niet de hele wedstrijd zou spelen. Donderdag moeten we weer", zo verwees hij naar het Europa League-duel met Sporting CP.

Dumfries: 'Het is een eer om aanvoerder van PSV te zijn'

Denzel Dumfries toonde zich opgelucht na de nipte zege. "In de eerste helft was ons veldspel goed verzorgd. In de tweede helft maakten we het onszelf moeilijk. De drie punten zijn heerlijk. Of het lek nu boven is, wil ik niet meteen zeggen."

Dumfries heeft de aanvoerdersband overgenomen van Pablo Rosario. "Het is een eer om aanvoerder van PSV te zijn. In het begin van het seizoen heb ik die ambitie uitgesproken. Ik ben iemand die aanwezig is in de groep en ben altijd bezig met mijn teamgenoten. Ik wil het team op sleeptouw nemen."

Winnaar Van Bommel: 'Maakt niet uit waar je komt, iedereen heeft het erover'

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl