NOS Voetbal

Malen en Bergwijn weer fit bij PSV, Zoet tweede keeper

Van Bommel: 'Excuses tellen niet in de voetballerij, maar ze zijn er wel'

PSV-trainer Mark van Bommel kan aanstaande zondag in het thuisduel met sc Heerenveen weer beschikken over aanvallers Donyell Malen en Steven Bergwijn.

Beide internationals lagen er een aantal weken uit vanwege blessures en misten zo ook de interlands van het Nederlands elftal. Met het duo gaan de Eindhovenaren op zoek naar een overwinning, iets wat de laatste zes duels niet lukte.

Op de wekelijkse persconferentie benadrukte Van Bommel het belang van de wedstrijd van aanstaande zondag. "We moeten winnen. Daar draait alles om. Excuses tellen niet."

ANP

Ook over de sfeer binnen het elftal is Van Bommel duidelijk. "Die is gewoon goed. Zo is het ook altijd. Je moet teleurgesteld zijn als je verliest en vervolgens die wedstrijd bespreken. Dan kan je naar de volgende wedstrijd toewerken."

Van Bommel kwam ook nog even terug op zijn veelbesproken keeperswissel voor de wedstrijd tegen Willem II, waar hij Jeroen Zoet verving door Lars Unnerstall.

"Zoet heeft mijn excuses geaccepteerd. Het is niet goed wat wij gedaan hebben en een beetje uit de hand gelopen. Uiteindelijk ben ik verantwoordelijk", aldus Van Bommel, die ook duidelijkheid verschafte over de rol van Zoet. "Hij is nu tweede keeper."

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl