Het Nederlands vrouwenelftal speelt vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië AFP
NOS Sport Sport algemeen

De sport van dinsdag bij de NOS

Het Nederlands vrouwenelftal speelt vanavond de laatste EK-kwalificatiewedstrijd van het jaar, terwijl de mannen zich in Zeist aan het voorbereiden zijn op hun laatste twee interlands van 2019.

Het elftal van bondscoach Sarina Wiegman, dat nog geen punt heeft verloren in de EK-kwalificatiereeks, trapt om 20.00 uur af tegen Slovenië.

Het duel in Arnhem is vanaf 20.30 uur te volgen bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Beelden van de wedstrijd zijn rond 22.40 uur te zien in Nieuwsuur op NPO 2.

Persconferentie Koeman

Ronald Koeman, bondscoach van de mannen, laat 's middags al van zich horen. Hij geeft om 15.45 uur een persconferentie in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Noord-Ierland (zaterdag) en Estland (dinsdag), waarin plaatsing voor het EK voetbal van volgend jaar veiliggesteld kan worden.

De persconferentie van Koeman is live te volgen via de NOS-app, NOS.nl en de Facebookpagina van NOS Sport.

Robin Haase te gast

Tussen 21.00 en 22.00 uur is Robin Haase te gast bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. Over precies een week speelt hij met de Nederlandse Davis Cup-selectie de eerste wedstrijd van de Davis Cup Finals, een nieuw eindtoernooi waaraan achttien landenteams meedoen.

De uitzendingen van vandaag

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.45 uur Persconferentie bondscoach Ronald Koeman NOS.nl, NOS-app, Facebook NOS Sport
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame