Justin Bijlow heeft zich geblesseerd afgemeld voor Jong Oranje ANP
NOS Voetbal

Twee geblesseerde keepers bij Feyenoord: Bijlow meldt zich af voor Jong Oranje

Na Kenneth Vermeer heeft ook de tweede keeper van Feyenoord, Justin Bijlow, zich geblesseerd afgemeld voor een interlandwedstrijd.

Bijlow, reservedoelman van Feyenoord en Jong Oranje, zat bij de selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar en de oefeninterland tegen Jong Engeland, maar kan door een onbekende blessure niet spelen.

Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi heeft Jan Hoekstra van FC Groningen opgeroepen als vervanger van Bijlow. Maarten Paes van FC Utrecht is de eerste doelman van Jong Oranje.

Ook Senesi en Vermeer geblesseerd

Kenneth Vermeer, de nummer een onder de lat bij Feyenoord, meldde zich eerder vandaag af voor de twee EK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal. De reservedoelman van Oranje liep zondag tegen RKC Waalwijk (3-2 winst) een armblessure op. Hij wordt bij Oranje vervangen door AZ-keeper Marco Bizot.

Ook Feyenoorder Marcos Senesi heeft zich moeten afmelden bij zijn land. De Argentijnse verdediger liep in de slotfase van het duel met RKC, waarin hij de winnende treffer maakte, een breukje in zijn linkerarm op. Senesi was opgeroepen voor Argentinië onder 23 jaar, maar hij blijft nu in Rotterdam om te herstellen.

Het is onduidelijk hoelang de drie geblesseerde Feyenoorders zijn uitgeschakeld. Op 24 november spelen de Rotterdammers hun volgende wedstrijd, tegen FC Groningen.

STER reclame