Erik ten Hag
NOS Voetbal

De sport van maandag bij de NOS

Er is weer Europees voetbal deze week en Ajax moet het dinsdag in de Champions League opnemen tegen Chelsea. De formatie van trainer Erik ten Hag reist vandaag af naar Londen en vanavond is er een persconferentie.

Om 20.15 uur beantwoorden Ten Hag en een nog te benoemen speler vragen van de pers. Beelden van deze persconferentie zijn te zien op NOS.nl, de NOS-app en in Nieuwsuur, vanaf 22.30 uur op NPO 2.

Chelsea-trainer Frank Lampard staat vanmiddag de media te woord. Ook dit is terug te zien op NOS.nl en de NOS-app. De wedstrijd begint morgen om 21.00 uur.

Podcasts

Na de Formule 1-race van gisteravond is het op maandag tijd voor een podcast. Ook de voetbalcommentatoren maken weer een nieuwe podcast. Het zal uiteraard gaan over het puntenverlies van PSV, de eerste wedstrijd van Feyenoord onder Dick Advocaat en de keuze van PSV'er Mohamed Ihattaren voor Oranje.

Bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 is het om 21.30 uur tijd voor het Sportforum. Te gast zijn Erik van Dijk (schaatscommentator NOS), Martijn Krabbendam (Feyenoord-watcher VI) en Leo Driessen (Fox Sports).

Uitzendingen

13.00 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.00 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl