Donny van de Beek speelt met Ajax tegen hekkensluiter RKC Waalwijk
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Na een pauze van bijna twee weken vanwege interlandvoetbal wordt er vanavond weer gespeeld in de eredivisie.

Koploper Ajax gaat op bezoek bij hekkensluiter RKC Waalwijk, nummer twee PSV speelt uit bij FC Utrecht en verder staan ook AZ-Heerenveen, FC Twente-Willem II en VVV-Venlo - Vitesse op het programma.

De wedstrijden zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en via Langs de Lijn, dat om 18.30 uur op NPO Radio 1 begint. De samenvattingen zijn te zien in Studio Sport Eredivisie om 22.42 uur op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

EK baanwielrennen

Bij de EK baanwielrennen in Apeldoorn zijn er opnieuw medaillekansen voor Nederlandse renners. Regerend wereldkampioen Matthijs Büchli komt in actie op de keirin. Ook Harrie Lavreysen, die in juni bij de Europese Spelen goud won op het sprintonderdeel, gaat op jacht naar de Europese titel. Op de puntenkoers komt wereldkampioen Jan-Willem van Schip in actie.

De EK baanwielrennen zijn vanaf 19.00 uur te volgen via een livestream op NOS.nl en in de NOS-app. In Langs de Lijn op NPO Radio 1 wordt live verslag gedaan van de belangrijke races. Samenvattingen van de finales zijn om 23.47 uur te zien in Studio Sport op NPO 1.

Uitzendingen zaterdag

18.30 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur EK baanwielrennen (livestream) NOS.nl en NOS-app
22.42 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
23.47 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl