Bas Dost gaat uit zijn dak na zijn goal tegen Bayer Leverkusen

Bosz hoopte op koppositie, maar krijgt dreun van Dost en co

Peter Bosz heeft met zijn ploeg Bayer Leverkusen verzuimd de koppositie in de Bundesliga te veroveren. Zijn elftal moest van Eintracht Frankfurt winnen, maar mede dankzij een scorende Bas Dost werd er met 3-0 verloren.

Geen van de vorige 68 onderlinge duels in de Bundesliga was in 0-0 geëindigd en na 4 minuten stond al vast dat dat opnieuw niet ging gebeuren. Gonçalo Paciencia scoorde na een prachtige pass van Danny da Costa.

En na hands van Aleksandar Dragovic trof hij vanaf de penaltystip opnieuw doel.

Peter Bosz snapt maar weinig van zijn elftal op bezoek in Frankfurt

Lucas Alario was na rust dicht bij de 2-1 met een kopbal, die doelman Frederik Rønnow met een reflex kon keren. Uit de daaropvolgende tegenstoot dacht Dost de 3-0 te scoren, maar hij bleek buitenspel te staan.

Even later trof hij van dichtbij alsnog doel. Zijn derde doelpunt in vijf optredens in de Duitse competitie tot nu toe.