Steven Kruijswijk (r) eindigde dit jaar als derde in de Tour de France, achter winnaar Egan Bernal (midden) en Geraint Thomas (l) EPA

Hoe gaat het parcours van de Tour de France er volgend jaar uit zien? En misschien wel de belangrijkste vraag: is het op het lijf geschreven van de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk? Die vragen worden vandaag beantwoord in Parijs.

De presentatie van het Tourparcours is vanaf 11.25 uur live te volgen bij de NOS, via een livestream op NOS.nl en in de app. In het Sportjournaal op NPO 1 zijn 's avonds ook de eerste reacties op de route te zien.

Afscheid Roompot

De Nederlandse wielerploeg Roompot-Charles hoeft zich niet druk te maken over het Tourparcours. Het team rijdt vandaag zijn laatste koers. Na de Sluitingsprijs Putte-Kapellen neemt de ploeg afscheid van het profpeloton. In Nieuwsuur is vanavond een reportage te zien over de laatste dag van Roompot.

Nouchka Fontijn in actie tegen Lauren Price in de finale van de WK AFP

We gaan ook langs bij Nouchka Fontijn. De Nederlandse boksster dacht zondag voor het eerst in haar loopbaan wereldkampioene te zijn geworden. Maar na een protest van haar tegenstander werd dat besluit toch weer ingetrokken. Hoe heeft zij de afgelopen dagen beleefd? Dat is vanavond te zien in het Sportjournaal.

Uitzendingen vandaag

11.25 uur Livestream presentatie parcours Tour de France 2020 NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

STER reclame