Sifan Hassan
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

Op de voorlaatste dag van de WK atletiek in Doha gaat Sifan Hassan proberen haar tweede gouden medaille te behalen. Om 19.55 uur loopt de winnares van de 10.000 meter de finale van de 1.500 meter.

Die race is live te zien bij de NOS. Onze atletiekuitzending begint om 19.45 uur op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app. Ook hordenloopster Nadine Visser komt in actie en de Nederlandse estafettemannen lopen de estafettefinale.

Om 22.55 uur gaan we verder met een nieuwe atletiekuitzending. Tot diep in de nacht volgen we daarin de marathonwedstrijd voor mannen.

Livestream Euro Hockey League

In de achtste finales van de Euro Hockey League spelen de Kampong-mannen vandaag om 16.30 uur in Barcelona tegen het Wit-Russische Minsk. Dat duel is via een livestream te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

Bij de WK turnen is het de dag van de waarheid voor de Nederlandse vrouwen. Als zij in de kwalificatieronde bij de eerst twaalf eindigen, hebben ze een ticket voor de Spelen binnen. Een samenvatting is te zien in het Sportjournaal om 18.50 uur op NPO 1.

Vier duels in de eredivisie

Er wordt ook weer gevoetbald in de eredivisie. Er zijn vier wedstrijden vanavond: Heracles-Emmen, Vitesse-Utrecht, Sparta-Twente en Heerenveen-PEC Zwolle.

Uitslag en programma eredivisie

De wedstrijden zijn te volgen via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app en via Langs de Lijn, dat om 19.00 uur op NPO Radio 1 begint. De samenvattingen zijn te zien in Studio Sport Eredivisie om 22.25 uur op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Uitzendingen

16.30 uur Euro Hockey League: Kampong-Minsk NOS.nl en NOS-app
18.00 uur Liveblog eredivisie NOS.nl en NOS-app
18.50 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.45 uur WK atletiek NPO 3, NOS.nl en NOS-app
22.25 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.55 uur WK atletiek NPO 3, NOS.nl en NOS-app
23.21 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl