Lionel Messi tijdens het Champions League-duel met Internazionale
NOS Voetbal

Messi is terug en lacht gerucht weg: 'Heb geen probleem met Griezmann'

Met een ouderwetse dribbel en een subtiele pass op Luis Suárez leidde Lionel Messi gisteren vlak voor tijd de 2-1 Champions League-zege van Barcelona op Internazionale in. De Argentijn is weer terug.

Door blessures had hij dit seizoen nog amper gespeeld, laat staan een hele wedstrijd. "Dit was de eerste keer. Nu ben ik natuurlijk wel moe. Ik merk dat ik nog ritme mis, dat moet ik weer opbouwen", zei hij na de wedstrijd.

Amper contact met Griezmann

De pers dook vol op Messi. Niet alleen omdat hij terug is, maar ook omdat ploeggenoot Antoine Griezmann - de grote zomeraankoop van Barcelona - deze week zei amper contact te hebben met Messi. "We zijn allebei nogal stil", aldus de Fransman.

Messi ging gisteren na de wedstrijd tegen Inter in op zijn relatie met Griezmann. "Natuurlijk hebben we geen problemen. Beetje bij beetje leren we elkaar kennen. Alle spelers kunnen goed met elkaar opschieten."

Messi lacht gerucht weg: 'Heb geen probleem met Griezmann'

Barcelona beleeft met Frenkie de Jong in de gelederen een moeizame start van het nieuwe seizoen. In de Spaanse competitie staan de Catalanen na zeven wedstrijden slechts vierde. Er werd al twee keer verloren en een keer gelijkgespeeld.

Weinig trainingen

Messi weet wel hoe het komt dat Barça nog niet overtuigt. "We weten dat we in een moeilijke fase zitten, maar dat hebben wel meer grote clubs aan het begin van het seizoen. Door alle trips in de voorbereiding en de vele wedstrijden die we nu spelen, hebben we weinig tijd gehad om een basis te trainen met elkaar."

De Argentijn maakt zich er geen zorgen over. "We worden steeds beter. We hebben onze laatste twee wedstrijden gewonnen, de weg omhoog is ingezet."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl