Matthijs de Ligt feliciteert Cristiano Ronaldo met de 2-0

Internazionale en Juventus maken geen fouten

Internazionale en Juventus hebben zonder veel moeite hun zesde competitieduel in de Serie A gewonnen. Beide ploegen wonnen van twee laaggeplaatste clubs. Juventus won met 2-0 van SPAL en Inter versloeg Sampdoria met 3-1.

SPAL had weinig in te brengen, al duurde het tot de slotfase van de eerste helft voor Juventus echt gevaarlijk werd. Aaron Ramsey miste nog een opgelegde kopkans, waarna Miralem Pjanic wel toesloeg: zijn volley trof via een verdediger doel.

De thuisploeg bleef kansen creëren, maar stuitte telkens op doelman Etrit Berisha. Het was tenslotte Cristiano Ronaldo die met een harde kopbal de Albanees van dichtbij de baas was.

In de defensie van Juventus werd Matthijs de Ligt nauwelijks op de proef gesteld.

Internazionale blijft koploper

Na zes duels is Internazionale nog zonder puntenverlies in de Serie A. Op bezoek bij hekkensluiter Sampdoria zegevierde de ploeg van Antonio Conte met 3-1.

Alexis Sánchez juicht na zijn doelpunt tegen Sampdoria

Stefano Sensi en Alexis Sánchez speelden een hoofdrol in Inters zesde zege. Sensi tekende met een knal via de rug van de Chileen voor 1-0 en Sánchez tikte van dichtbij raak na een afzwaaier van Sensi.

Een schwalbe leverde Sánchez direct na rust wel rood op (2 keer geel). Na de 1-2 van Jakub Jankto bracht Roberto Gagliardini de marge gauw weer op twee.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl