Tess Wester speelt donderdag met Nederland tegen Oostenrijk
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Voor Feyenoord komt er een belangrijke week aan, vanavond te beginnen met de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen AZ. Geen eenvoudige klus, want de Alkmaarders zijn een stuk beter uit de startblokken gekomen dan de Rotterdammers.

Hoewel Feyenoord nog ongeslagen is in de competitie, won het maar twee van de zes wedstrijden. AZ peurde drie punten meer uit zijn eerste zes duels.

De wedstrijd in De Kuip is vanaf 20.00 uur op de radio te volgen in Langs de Lijn En Omstreken. Ook het liveblog op NOS.nl en in de NOS-app houdt de verwikkelingen in Rotterdam op de voet in de gaten. De samenvatting is te zien in een extra uitzending om 22.33 uur op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

EK handbal

Na het zilver in 2016 en brons in 2018 hopen de Nederlandse handbalsters opnieuw hoge ogen te gooien op het EK in 2020. Om zich te plaatsen voor de eindronde in Denemarken en Noorwegen moet het team van bondscoach Emmanuel Mayonnade bij de eerste twee eindigen in de kwalificatiepoule.

Oostenrijk is om 19.30 uur in Eindhoven de eerste tegenstander, waarna over drie dagen in Griekenland de tweede opponent wacht. Spanje completeert de groep, waarin de vier landen elkaar twee keer treffen.

In Langs de Lijn En Omstreken zijn we er vanavond live bij. Een samenvatting van het duel met Oostenrijk is te zien in Nieuwsuur.

Uitzendingen

13.10 uur Sport in Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.30 uur Liveblog voetbal NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.33 uur Studio Sport (Feyenoord-AZ) NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl